Sista dagen...

Hejsan söta ni...
Då har vi bara knappt en dag kvar och sen är det hem till Sverige som gäller. Får passa på att sola lite innan vi åker imorgon. Oh vad tiden har gått fort och så mycket vi gjort. Har varit en underbar resa med många minnen och upplevelser.

Måste dock säga att det här med ekonomiska krisen i Grekland kände vi inte av det minsta. Folket är trevliga och glada. Kommer dock vara skönt att komma tillbaka till Sverige nu när man har samlat nya krafter inför hösten och vintern.

Till en helt annan sak, idag var jag och mannen inne i en butik som ägs av vårt hotell, denna butik är lite större och säljer allt från barn/vuxen kläder till mat och smycken. Öppettiderna är från 8.00- 23.00 varje dag. Vi började prata med tjejen i kassan och jag blev lute nyfiken och frågade henne om hon inte var rädd att stänga en butik helt ensam vid 23 tiden och hon sa att hon var van vid det. Nyfiken som jag är började jag fråga om de har något fackförbund i Grekland och hon blev rent förvånad. Hennes månadslön är ca 500 euro och hon jobbar heltid. Helt sjukt, hon sa att om inte hennes man hade haft jobb skulle de aldrig klara sig för hyran går på 400 euro. Sen är ju Grekland faktiskt inte så billig som man tror, maten kostar lika mycket som i Sverige och vill man ha märkeskläder eller Zara och H&M så är det samma priser som i Sverige. Sen finns det marknader fast där är inte priserna så låga heller. Jaja min slutsats är att vi borde vara glada för att vi har det så bra i Sverige.

Nu är jag helt slut och kommer somna som en björn, klockan är ju en timmer framåt.

God Natt så hörs vi i Sverige. Oh fy kom och tänka på att vi ska mellanlanda i Göteborg, kommer dricka lite vin innan flygresan :)

Onsdag... 29 augusti

Hej söta ni...
Nu börjar vår resa närma sig sitt slut, vi har bara imorgon kvar och sen åker vi hem på fredag. Iförsig så åker vi hem sent på fredag så vi hinner ba och sola. Vi har gått så jäkla mycket att jag har blåsor på fötterna och då vill jag påpeka att jag haft fotvänliga skor på mig.
 
Här om dagen när jag hade bränt mig så mådde jag så dåligt att jag var nära på att spy flera gånger under natten, kunde knappt sova något på hela natten. Tror jag fick solsting. 
 
Semestern har varit underbar, inte en enda dag hade vi dåligt väder. För första gången idag solade vi vid polen men annars så har vi varje dag traskat ner till stranden. Vi har fått uppleva stora vågor, så pass att det varit förbjudet att bada, måste dock säga att det var sjukt kul att bada bland höga vågor. 
Jag har varit försiktig med att sola och bränna ansiktet och det har jag lyckats, dock tack vare världens bästa solskydd nivea kids 50 :)
 
Önskar alla en trevlig kväll.
// kramiz

Elafonissi...

Hejsan söta ni.
Sitter och tar mig ett glas rött framför en härlig utsikt vid hotellet. Idag har det varit en super härlig dag, vi åkte nämligen över till Elafonissi stranden som är en av Europas finaste strand. Detta kan jag verkligen hålla med om, det var taget som ur en saga. Havet och hela omgivningen var helt underbart, kan verkligen rekommendera alla som har möjlighet att åka till Elafonissi att ni ska göra det. Vägen dit var också helt underbar även om jag trodde vid några tillfällen att jag skulle kissa på mig. Man åkte bland sjukt höga berg med smala vägar och små tunnel. Man åkte genom äldre byar och olika odlingar. Tur att ingen berättade hur vägen såg ut för då skulle jag aldrig våga sätta mig på bussen. Men det var en sjukt härlig upplevelse. Straffen för det blev såklart att jag brännde varje liten kroppsdel på min kropp, jaja det var helt klart värt det.

Dagarna går som bara den och vår resa börjar närma sig sitt slut, vi har några dagar kvar och de ska vi utnyttja till max. På onsdag blir det lite mer historia pch grekisk mytologi, vi ska nämligen åka över till Knossos. Nä mina vänner nu ska jag fortsätta och njuta av mitt vin.

God Natt sötaste ni
Bloggparaden