Onsdag... 29 augusti

Hej söta ni...
Nu börjar vår resa närma sig sitt slut, vi har bara imorgon kvar och sen åker vi hem på fredag. Iförsig så åker vi hem sent på fredag så vi hinner ba och sola. Vi har gått så jäkla mycket att jag har blåsor på fötterna och då vill jag påpeka att jag haft fotvänliga skor på mig.
 
Här om dagen när jag hade bränt mig så mådde jag så dåligt att jag var nära på att spy flera gånger under natten, kunde knappt sova något på hela natten. Tror jag fick solsting. 
 
Semestern har varit underbar, inte en enda dag hade vi dåligt väder. För första gången idag solade vi vid polen men annars så har vi varje dag traskat ner till stranden. Vi har fått uppleva stora vågor, så pass att det varit förbjudet att bada, måste dock säga att det var sjukt kul att bada bland höga vågor. 
Jag har varit försiktig med att sola och bränna ansiktet och det har jag lyckats, dock tack vare världens bästa solskydd nivea kids 50 :)
 
Önskar alla en trevlig kväll.
// kramiz
1 Linda:

skriven

Hej! Såg i arkivet att du prövat produkter från Decléor.. Var de bra? :)

Svar: Hej. Ja precis, man måste ge det lite tid men än så länge är jag jätte nöjd. De är ju helt naturliga oljor och nattbalsamet som jag köpte är helt underbart. Jag har jätte torr hud så den passar mig perfekt :)
Anna

Kommentera här:

Bloggparaden