Till alla mammor

Kan vara kul som mamma att prenumenera på någon mamma tidning och även få en liten gåva. Vet att några av mina vänner redan är mammor och några ska bli mammor, så då kan det vara skönt att få hem tidningen i brevlådan ♥ 

Dagliga dos av skvaller och inspiration :)

Älskar att köpa hem alla möjliga tidningar speciellt Bild, Nu och In Touch skvallertidiningar, jag vet att man inte ska tro på det man läser i tidningar men jag brukar faktiskt nästan aldrig läsa vad som står utan jag kollar mest på bilder. I min vardag när jag har tid tar jag antingen fram Sköna Hem eller skvallertidningarna till en kopp kaffe och sen njuter jag av den tiden. Låter lite konstigt men jag tror att vi alla har någon sådan konstig grej som vi gillar att göra :)  
Själv så prenumenerar jag på Sköna hem eller någon av de andra inrednings eller tränings tidningar för man får dom till ett bättre pris än i affären och sen får man även med någon rolig grej :)
Klicka på Sköna hem erbjudandet om du är sugen på att prenumenera :)

Skor...

Mina skor som jag hade på mig idag kommer från Scorett, märket heter d for dasia och dom är jätte sköna. Jag har så mycket skor och har nu bestämt mig att jag ska börja använda alla, även de som är högklackade. Det är ju synd att skorna bara står där. Idag hade jag på mig de svarta peep toe pums med inte så jätte höga och är jätte sköna. När jag köpte dom frånbörjan så vad de obekväma för där var en söm under sulan som gjorde att jag fick skoskav, men nu har jag trampat ner sömen och de är jätte sköna.
 
Vill man vara fin får man lida pin♥
 
Bloggparaden