Idag...

Hejsan alla söta
Denna veckan har verkligen varit en spontan vecka, idag så träffade jag Adri och Cicci på burlöv när jag jobbade där. Av en slump så var de där och vi tog en kopp kaffe. Så kul att bara av en slump träffa på vänner. Här kommer lite bilder :)
Sötisen Lucky passar min väska och jacka :)

Gott med kaffe. Dock så är det svårt att hitta något cafe som gör STARKT bryggt kaffe.

Dessa bilder är från här om dagen. Emelie var lite sugen på nya skor.


Känner att klockan tickar på och tiden bara går. Imorgon så ska vi ha en utflykt med styrelsen och vi ska träffas redan halv 8, får nog försöka slänga mig i säng lite tidigare så jag inte är död imorgon. Efter utflykten ska jag iväg till Rasha som får sina nycklar till sin nya lägenhet där vi ska måla hennes dotters blivande rum :)

Torsdag... 31 Maj

Hej alla söta
Tänk att det snart är Juni, så snabbt tiden går. Man kan verkligen hoppas på att solen tittar fram så att vi kan känna av sommaren.
Idag jobbar jag på mitt center såidag behöver jag inte sol.
Äntligen har jag lyckats göra en hår donut, eller iallafall någorlunda. Det är svårt att få den perfekt när man har mycket hår, men nästa gång ska jag lyckas. Bilden blev inte den bästa.

// Kramizz

Ni har väl inte glömt

Ni har väl inte glömt att skriva under. Läs vidare: kopierar från mitt tidigare inlägg.

Såg på en av mina kollegors facebook att kommunen dragit in bussen som kör från Malmö till Torup som är ett jätte mysigt naturområde. Visste faktiskt inte att de fanns en buss som kör dig men nu när jag vet att det finns möjlighet till en buss som kör dit så vill jag självklart ha kvar bussen. Klicka på länken och skriv under vi behöver 100 underskrifter för att politikerna ska ompröva beslutet. Även ni som aldrig åker buss kan ju ändå skriva på :))
http://initiativet.malmo.se/epetition_core/view/naturbusstilltorup
Bloggparaden