Resultat...

Har hela dagen hållit på med detta jäkla klädförrådet. Fick dra ut en vit byrå då den ej längre fick plats eftersom jag skulle in med ett klädställ. Blev helt smockat därinne, men ändå ok. Skulle dock behöva ett större utrymme 😜

Oreda...

Okej, nu håller jag på att bli totalt galen här hemma. Medan jag väntar på att syrran ska komma och fixa mitt hår håller jag på att städa och plocka fram vinterskorna. Igår köpte jag ett klädställ på ikea för att få plats med sen i garderoben men vi har alldeles för mycket grejer för att det ska få plats, håller på att bli totalt galen. Är man då inte en människa som kan orientera så att ett klädförråd får plats med så mycket som möjligt fast snyggt. Ohh får göra det bästa av det nu.

Vinfläcksborttagaren...

Igår när jag var hos Adri och skulle fixa vår efterrätt som var blåbär och hallon, råkade jag få blåbärsfläckar på min tröja. Jag blev ledsen då jag precis hafe köpte den. Men sen kom jag på att en gång när vi spillde vin på en vit skjorta köpte jag Vinfläcksborttagaren och vinfläcken gick bort med detsamma.
 
När jag läste på flaskan så står det att det funkar för bär också, köpte hem en sådan och sprayade på tröjan. TROR ni inte att fläckarna försvann DIREKT. Så glad jag är nu. Kan verkligen rekommendera att man har en sådan hemma fall i fall, speciellt om man är en sådan klantskalle som jag.
 
95 ml. 119 :- Finns att köpa på Cervera.
 
Bloggparaden