Biotajm med Mamma...

Hallo sötnosar
Måste säga att det var länge sen en jobbedag flög förbi som idag, alltså helt sjuk. Jag och mamma bestämde att vi skulle ha en mor och dotter dag, hon plocka upp mig från jobb och vi tog en kopp kaffe innan vi begav oss mot filmstaden. Vi såg filmen Blue Jasmine som Woody Allen regisserat, den var jätte bra. 
Efter bion åkte vi över till mig och satt här en stund och mamma åkte precis hem. Själv ska jag sitta kvar i soffan en stund, mannen kommer hem vilken minut som helst. 
 
Jag & mamma ❤
 
Blue Jasmine

 I Blue Jasmine spelar Cate Blanchett överklassfrun Jasmine som får se sin sociala prestige, Chaneldräkterna och sitt lyxliv förintas när hennes man Hal (Alec Baldwin) avslöjas som storbedragare i både affärer och kärlek. Totalt utblottad flyr hon New York och flyttar in hos sin hårt arbetande syster Ginger (Sally Hawkins) i San Francisco. Det blir en enorm kulturkrock, men också en möjlighet för de två systrarna att ta itu med sina respektive problem. 


Jag kan verkligen rekommendera filmen om ni redan inte sett den.👍

 

 

Dagens...

God morgon sötnosar
Vet inte om jag ska kalla dagens inlägg för dagens, slängde bara ihop något. Sen vet man inte ens vad det är för väder ute och då blir det extra svårt.
 
Idag mår jag mycket bättre, förmodligen tack vare att jag stanna hemma från jobb igår. Blev ingen promenad förutom från lägenheten till soprummet, meningen är ju att man ska försöka röra på sig och inte bara ligga, lättare sagt än gjort när man är svag. Men idag ska det bli skönt att återgå till jobb 😁 Att sitta hemma är nog inte riktigt min grej. Och det här med att vara sjuk är inte heller min grej, förmodligen är det ingens 😃 men det roliga är att mina kollegor blev helt förvånade att jag var sjuk och dessutom hemma, är det bara något litet så går jag till jobb. Under mina 6,5 år har jag nog sjukat mig en 3 gånger. Sen är ju inte det heller bra, det är viktigt att lyssna på sin kropp 👍
 
Bjuder på en ihopslängd dagens
Väst; Morris
Jeans jacka; H&M
Tunika; No07
Skärp; Tiger of Sweden
Linne; Vero Moda
Leggings; Gina Tricot
Armband; Baglady (mannen köpte den iförgår när han var ute och shoppa ❤) 
Ring; Pearls for girls
Det är inte choklad i chokladfabrikens påse, det var den första påsen som kom upp när jag skulle ha en påse till min matlåda 😁 
 
Önskar er en trevlig dag ❤ Idag efter jobb ska jag möta upp mamma och ta en kopp kaffe.

Matthew Williamson for Lindex...

Den 4:e Oktober släpper Matthew Williamson sin kollektion som han gjort i sammarbete med Lindex.
 
"Samarbetet har resulterat i en fantastisk kollektion för kvinnor och flickor, med en färgpalett innehållandes bläckblått, svart och stänk av cerise och massor av vackra mönster och dekorationer. Matthew beskriver kollektionen som ”en välfungerande kollektion för en modern kvinna”. Han berättar även att han delvis inspirerats av en tanke om ”The English Rose” – ”jag ser framför mig kvinnan som bär min kollektion i ett fantastiskt, ståtligt engelskt hem på landet under en lång weekend." (texten är lånad från Lindex ) 
 
Jag har hittat någon favorit, får dock se om jag får tag på den, inte alltid det enklaste. 
 
Bloggparaden