2- pack skoställ från Lets Deal...

Som ni vet så beställde jag för någon vecka sen skostället som fanns på Lets Deal. Leveransen var ganska snabb. Skostället kommer från www.travette.se och ska kosta 699:- men lets deal har den för 299:-
 
För det första vill jag börja med att säga att 299:- är lite väl för mycket för stället och då ska jag inte en kommentera ordinarie priset som är 699:-. Hade jag fått se den iverkligheten hade jag kunnat tänka mig betala 100:- för den. Bilden på Lets deal är inte alls rättvis och rören som skorna ska stå på lossnar från plastet då man ska trycka in dom för att de ska sitta på plats. Sen tycker jag att det är lite dåligt att man måste skruva fast den i dörren för att den ska hålla alla skor då den är ostabil och att skruva i dörrar är ju inte alls trevligt. 
 
Visst jag kommer ju få nytta av den då det får plats en massa skor på den men kvaliten är inte den bästa.
 
Lets deal bild
 
Min bild

Min dag ...

Hejsan söta ni
 
Idag hade jag ännu en ledig dag som bara flög förbi, känner att jag inte hinner njuta av ledigheten utan där är alltid något att fixa. Idag åkte vi runt för att leta efter en snygg sänggavel och snygga sängbord ochhhh hur svårt ska det vara. Tydligen är det väldigt svårt att hitta något som vi gillar eller så är vi bara för kräsna. 
 
Hittade två sänggavlar som jag gillar och typiskt så är de köpta i Stockholm. 
 
Denna bilden är lånad från Carolina Gynnings blogg och hon har denna sänggavel, såå snygg
 
Och denna snygga gaveln är lånad från Blondinbellas blogg
 
Får fortsätta att leta tills jag hittar en liknande, älskar den stilen på sänggaveln och som tur är så gillar mannen den också så nu ska jag bara hitta var jag kan köpa en sådan.
 
Imorgon är det fredag och det är min sista lediga dag denna veckan då jag ska jobba helg, Har lovat Rasha att följa med henne och lillan till Ikea på dagen och på kvällen blir det tjejträff på Vapiano, det var ett tag sen vi träffades så det ska bli så kul att träffa tjejerna. Vi har en massa saker att prata om speciellt en sak som händer nästa vecka men det kommer jag blogga om mer då ;))
 
Till något helt annat, igår fick jag mitt skoställ som jag beställde hem från Let´s deal, ska blogga mer om det sen vad jag tycker om den. 
 
Nu ska jag bjuda på lite spontana bilder som mannen tagit. 
 
Vår nya bil
 
Me in action. Sorry bilderna är lite suddiga men det blir så när man gör rörelser 

Naglar...

Igår kväll medan jag satt och kolla på mina serier så passade jag på att fixa mina naglar. Kände verkligen att de var dags.

Favoriten är franska naglar. Det har kommit något nytt som heter gellack tror jag och det går mycket snabbare och ska tydligen vara mycket bättre för naglarna.

Bloggparaden