Min dag ...

Hejsan söta ni
 
Idag hade jag ännu en ledig dag som bara flög förbi, känner att jag inte hinner njuta av ledigheten utan där är alltid något att fixa. Idag åkte vi runt för att leta efter en snygg sänggavel och snygga sängbord ochhhh hur svårt ska det vara. Tydligen är det väldigt svårt att hitta något som vi gillar eller så är vi bara för kräsna. 
 
Hittade två sänggavlar som jag gillar och typiskt så är de köpta i Stockholm. 
 
Denna bilden är lånad från Carolina Gynnings blogg och hon har denna sänggavel, såå snygg
 
Och denna snygga gaveln är lånad från Blondinbellas blogg
 
Får fortsätta att leta tills jag hittar en liknande, älskar den stilen på sänggaveln och som tur är så gillar mannen den också så nu ska jag bara hitta var jag kan köpa en sådan.
 
Imorgon är det fredag och det är min sista lediga dag denna veckan då jag ska jobba helg, Har lovat Rasha att följa med henne och lillan till Ikea på dagen och på kvällen blir det tjejträff på Vapiano, det var ett tag sen vi träffades så det ska bli så kul att träffa tjejerna. Vi har en massa saker att prata om speciellt en sak som händer nästa vecka men det kommer jag blogga om mer då ;))
 
Till något helt annat, igår fick jag mitt skoställ som jag beställde hem från Let´s deal, ska blogga mer om det sen vad jag tycker om den. 
 
Nu ska jag bjuda på lite spontana bilder som mannen tagit. 
 
Vår nya bil
 
Me in action. Sorry bilderna är lite suddiga men det blir så när man gör rörelser 

Kommentera här:

Bloggparaden