Helt slut...

Hallo söta

Nu känner jag mig helt slut, har till och med hunnit tvätta idag. Vi har skruvat ihop sängen och vi tackar svärfar som kom och hjälpte till. Nu håller jag på och målar och jag är snart färdig, gör en liten paus med ett glas vin och lite serier.

Typ powerwalk...

Det kan man väl kalla det. Eftersom jag inte stack till gymmet idag blev det TYP en powerwalk till Ikea och Bauhaus. Dom som känner mig kommer nog få ett gott skratt här, då vår nya säng är ljusgrå och fondväggen är brun har vi fått för oss att det inte passar ihop så jag åkte iväg till Bauhaus och köpte färg, kommer inte avslöja vilken färg, det får ni se sen.

Rörigt...

God morgon söta

Här hemma är det så rörigt att vi inte vet vilket håll vi ska vända oss åt. Vi har inte riktigt hunnit skruva ihop allt då det nästan kom samtidigt och igår kväll sålde vi våra gamla möbler så nu är här lite mer plats att skruva ihop allt. Eftersom jag inte kan hålla mig tänkte jag åka till två möbelaffärer i stan för att se om där är något annat bord jag fastnar för annars blir det glasbordet :)) Visar bilder när allt är klart.
Trevlig dag

// Kramiz❤

Bloggparaden