Det första jag gör...

Vad är det första jag gör när jag kommer hem från jobb, jo det är att ta mig en kopp kaffe och sätta igång mina serier. Latmask 😂

Divka...

Jag har aldrig varit en Kaffe latte fan, tycker det är mest gjort på mjölk. Min absoluta favorit kaffe är bryggt starkt kaffe, har alltid svårt när jag är ute på fika att dricka kaffe då ingen gör kaffe så som jag vill ha det. Någon gång får jag också vara bortskämd. I Kroatien finns det någon som heter Divka, vet inte riktigt hur man ska förklara det men det är typ Kaffe latte men mycket starkare och utan socker. Jag älskar det :D
 
 

Clinique 3 stegs serien...

Som jag tidigare skrivit i min blogg så fick jag en massa tester på Åhlens där jag kunde testa Cliniques 3 stegs serie och den hjälpte verkligen min hud. Jag kände att jag behövde något som rengjorde min hud ordentligt och det gjorde 3 stegs serien. Nu är jag sugen på att köpa hem hela serien och jag såg att det finns i små pack för 299:- där man kan testa under en längre tid. 
 
Den finns för 3 hudtyper, för torr och känslig hy, för torr och kombinerad hy och för kombinerad och oljig hy. För mig skulle torr och känslig hy passa bäst. Klicka här så kommer ni till serien. Ska själv klicka hem hudtyp 1. Notdicfeel har dom för 295:- och i affären går de på 450:-, skillnad.
 
I detta set för torr och känslig hy får du:

Liquid Facial Soap Extra Mild, 50ml
Clarifying Lotion 1, 100ml
Dramatically Different Moisturizing Lotion, 30ml
 
 
I detta set för torr till kombinerad hy får du:

Liquid Facial Soap Mild, 50ml
Clarifying Lotion 2, 100ml
Dramatically Different Moisturizing Lotion Tube, 30ml
 
I detta set för kobinerad till oljig hy får du:

Liquid Facial Soap Oily Skin, 50ml
Clarifying Lotion 3, 100ml
Dramatically Different Moisturizing Gel, 30ml
 
Man får en lagom mängd för 295:- Iallafall så man kan testa och är man då inte nöjd så har man inte gett en förmögenhet. 

Bloggparaden