Söndags städning...

Får fortsätta imorgon också, hann aldrig bli färdig med allt idag, hmm det här med att tvätta fönster är inte alls roligt. Idag drog jag ut allt och ville verkligen stor stor städa men tiden räckte inte till så jag får fortsätta imorgon. Nu ska jag se ett avsnitt av Nip Tuck och sen blir det sängen :)) Imorgon är det jobb som vanligt :))
 
Hade inte skadat om vi hade lite sol, bilden är från semestern :)
 

Bara sådär...

Idag när jag kom hem från jobb så fick jag för mig att jag ska tvätta alla gardiner och fönster, bara sådär. Har gått och dragit detta med att tvätta fönster i flera månader så äntligen idag ska jag ta tag i det.

Det var härligt att jobba idag då vi hade en massa folk och tiden bara flög förbi. Efter jobb tog jag en fika med min mamma, härligt att ha egentid med mamma. Nu ska jag fortsätta och tvätta fönster wieeeee

Orange naglar...

God morgon därute.

Passar på att mobilblogga påväg till jobb, idag ska jag jobba i butiken om jag ska vara helt ärlig så har jag saknat butiken och kollegorna. Men sen har jag den turen att variera mellan två roliga jobb, varje gång man är tillbaka så blir man extra peppad. Skulle egentligen jobbat igår också men jag kollade med min kollega ifall hon ville ta den och det ville hon, så jag fick min lediga dag 😃

Igår hann jag även fixa mina naglar, blev en riktig orange färg denna gången 👍 Får passa på att piffa upp naglarna med lite färg under sommaren, inte för att det känns som sommar men det är en annan femma. Blir inte vädret i Sverige bättre så kan jag trösta mig med att jag har två veckors semester i augusti.

// Kramiz

Bloggparaden