Bakad potatis med räkröra...

Idag fixade jag bakad potatis med räkröra, måste säga att det är så enkelt och snabbt att fixa iordning, förutom att potatisen ska vara i ungnen 1 timme inrullad i folie. Annars fixar man iordning räkröran hur snabbt som helst.
 
 
Sätt ugnen på 220 grader, linda in den bakade potatisen i folie och sätt dom i ugnen 1 timme.
Räkröra: 2 dl räkor, 2 dl keso, 1 dl 0,1 % kvarg, 1 dl lätt creme fraiche, 1 paprika, 1 röd lök (man kan även lägga i andra grönsaker som man gillar som ex majs) Strö över med gräslök, använde även citron om så önskas. Sen är det färdigt.
 

Jag är inte världens duktigaste på att laga mat men har under den senaste tiden börjat snegla på recept och även följa dom. Bara jag har ett recept att följa så är det inga problem, men ska jag komma på något på egen hand så blir det svårt. Sakta men säker :D

Witches Of East End...

Är en ny serie jag fastnat för nu när jag legat sjuk, man har inget annat att göra än att kolla på serier. Kan verkligen rekommendera den om ni gillar ex The Vampire Diaries eller The secret circle. 
 
 
 
 

Frulletajm...

Min absoluta favvo mat just nu är bananpannkakor, jag har liksom blivit helt besatt av det. 😋 Idag fixade mannen iordning frullen till mig ❤️

Imorgon är det meningen att vi ska flytta, jag vet inte hur vi ska få till det då jag känner mig svag. Så jäkla typiskt. Vi får tänka ut någon smart plan B. 
Bloggparaden