Stockholm...

Hallo sötnosar 
Vi har precis kommit tillbaka till hotellet, har varit en lång och intensiv dag. Kommer så lägga mig tidigt idag så jag är pigg och glad, gäller att man laddar på batteriet tills imorgon. 

Hotellet vi bor på är jätte fräscht så det måste vi verkligen berömma 👍 Nu ska jag koppla av framför tv:n och en kopp kaffe 😃


The perfect duo

En väldigt väldigt trött jag. Den som uppfann smink gjorde något helt perfekt 😁


God morgon Stockholm...

Kan väl inte riktigt påstå att jag fått tillräckligt med sömn, inte nog med att jag la mig sent så gick jag upp 1,5 timme tidigare än vad jag skulle, klickan 05.59 står jag klar och färdig när jag upptäcker att klockan bara är 6.00 och vi skulle mötas 7.30 för frukost. Så denna morgon historia började såhär.

Nu dags för jobb, jag är utrustad för kalla Stockholm.


Äntligen framme i Stockholm...

Oh men hallo där, vet inte var jag ska börja. Vi är iallafall framme i Stockholm.

Inte för att jag nu vill klaga, men helvete vad vi blev åksjuka, jag fick ligga med huvudet i knäna mot slutet och Marianna var värre än mig. Hon satt vid ett tillfälle och grät så illa hon mådde, fy fan säger jag bara. Och nu ska ni få höra det värsta, inte nog med att vi satt och mådde illa så satt det en tant mitt emot oss som tog fram ett kokt ägg, skala det och åt det, hm ja luktade fis och rumpa i hela tåger. Oh fy tur vi lever. 

Sen höll jag på att missa tåget mot Stockholm, det hade ju varit det bästa. Jag sluta jobba strax över 17.10 och skulle ta tåget in till Malmö 17.30 och det skulle vara framme 17.40 och 18.10 skulle tåget till Stockholm åka. Där står jag och väntar på tåget ska komma halv 6 och typ 35 står det att tåget är inställt, så jag får mega panik och ringer efter en taxi. Men det roliga är att dom vill ha gata och nummer och ber mig återkomma, har nog aldrig varit så otrevlig mot någon som mot denna stackars snubbe, fy vad jag skrek på honom. Gatan var lätt att kolla upp men numret var inte det enklaste, där sprang jag med en mega tung resväska och 100 påsar. Så vid typ 17.50 anländer taxin och snacka om att han fick köra rally in till Malmö, men jag hann. Stackars Marianna hon såg helt färdig ut när jag kom i sista minut, vi trodde aldrig jag skulle hinna.

Öj öj detta inlägg tog nog mitt rekord på längsta inlägg. Fy vilken dag, har duschat och ska sova nu. 

// Natti Natt

Har hunnit packa upp väskan och ordna upp alla kläder.

Skön säng och tofflor, tackar.

Handsprit är ett stort MÅSTE


 
Bloggparaden