Gymgrossisten, Whey 100 Star Nutrition...

Nu när jag tränar extra hårt så känner jag att det är dags att börja med proteinpulver, mannen här hemma är insatt i det här med träning och protein, så jag har rådfrågat honom. Han handlar alla sina produkter på GYMGROSSISTEN och då köper han alltid Whey 100 Star nutrition i naturell smak, jag är dock sugen på någon smak, kanske vanilj eller choklad. Vi är dock lite oeniga och mannen vill inte jag ska ta med smak då det innehåller aspartam.
 
Klicka HÄR så kommer du direkt till Whey 100, nu ska jag och mannen klicka hem lite protein. Får se om vi kan enas, kommer säker sluta med att vi köper två olika :)
.
 
Såhär står det på Gymgrossistens hemsida om Whey 100 Star Nutrition.

100% Isolerat Vassleprotein av högsta kvalitet!

Whey-100® är ett av marknadens bästa proteintillskott och det har god smak och löslighet.
Produkten består av 100% Cross flow mikro, -ultrafiltrerat vassleproteinIsolat, med låg laktos och fetthalt. Whey-100® är ett kvalitetsprotein för idrottare som kräver det absolut bästa. Whey-100® skall användas vid sidan av en sund kost för maximal muskeluppbyggnad och fettförbränning.

  • 100% isolerat vassleprotein.
  • Låg laktos och fetthalt.
  • Maximerar muskeluppbyggnad och fettförbränning.

Protein är uppbyggt av aminosyror som svarar för den viktiga uppgiften att bygga upp musklerna och stödja muskelåterhämtningen. För att hindra muskelnedbrytning bör man få i sig högvärdigt protein ungefär var tredje timma. Protein finns t.ex. i animaliska livsmedel, soja och i proteinpulver.

Om man inte får i sig tillräckligt med energi och protein hamnar kroppen i ett katabolt tillstånd vilket leder till minskad muskelmassa. Detta beror på att kroppens svältmekanismer förbränner musklerna för att få energi, samtidigt som kroppen lättare lägger på sig fett.
De viktigaste tidpunkterna att tillföra protein är då aminosyrenivåerna i kroppen låga; på morgonen, efter träningen och vid mellanmål. På morgonen och efter träningen visar forskning att vassleprotein är överlägset andra proteinkällor för att stoppa svältmekanismer och muskelnedbrytning.

Whey-100® är ett protein av högsta möjliga kvalitet. Det består till 100 % av vassleproteinisolat som tas upp av kroppen oerhört snabbt. Det höga biologiska värdet, BV, gör att kroppen lätt tillgodogör sig proteinet. Produkten finns i mycket goda smaker och är lätt att blanda ut. Den varken skummar eller klumpar sig. Star Nutrition Whey-100  tillverkas av Carbery Industries som är världsledande inom sportprotein - de flesta av världens kvalitetsmärken får sina proteiner från Carbery Industries.
Cross flow Micro filtrerat Whey protein Isolate Instant. Naturliga färg- och smakämnen. Aspartam, fenylananinkälla (ej Naturell) (Instant gör proteinet extremt lättblandat)

Kommentera här:

Bloggparaden