En bra dag...

Idag gick tiden sjukt snabbt och jah mötte upp min träningsbuddy på gymmet och vi körde spinning och core. Dock så har jag fortfarande ont så jag tog det lugnt. Nu ska jag ner till Emmsan då vi ska ha tjejmys hemma hos henne 👍💪 Önskar er en trevlig fredag 💋


Recept på Vegetarisk pytt...

Ingredienser;
Zucchini
Aubergine
Lök
Vitlök
Morot
Champinjoner
Olja
Svarta bönor, konserverade

Går bra att tillsätta andra grönsaker också.

Instruktioner;
Tärna, zucchinin, aubergine, lök, morot och champinjoner. Stek alltihopa och tillsätt sedan en burk svarta bönor, krydda med pressad vitlök, salt och peppar. Enkelt och smidigt. 

Hur mycket du tar beror på till hur många personer. Själv tog jag extra då jag ville ha till flera matlådor. Kom dock på att jag glömde tillsätta bönorna haha, champinjonerna stekte jag försig då mannen inte gillar champinjoner.
Nu vet ni vad jag kommer äta till lunch idag, dock så blir det inte helt vegetariskt då jag kommer ha kycklingfile till 😌

Sträckt muskel...Tips någon

Det är väl bara typiskt att det ska hända. Sträckte den igår, trodde först det var träningsvärk men under power passet upptäckte jag att det var mer än så. Googla lite om tips vad man ska göra och folk skriver olika grejer, har ni tips så får ni jätte gärna tipsa mig vad jag kan göra? Har smörjt benet med Tigerbalsam så jag håller tummarna att det hjälper. 

Titta precis på klockan och tiden har bara rusat iväg, jag som skulle lägga mig tidigare. 

God Natt sötaste


Bloggparaden