Vilken hårfärg är snyggast??

Hallo sötaste
Idag är jag ledig och det känns så skönt, hade en jätte lång sovmorgon och nu ska jag koppla av en stund framför datan med kaffe och ett avsnitt av min favvo serie. När jag är ledig så kan jag faktiskt inte bara sitta i soffan och ta det lugnt, utan jag måste ha något att göra. Tänkte plocka undan här hemma lite så vi har det rent och fint inför en ny veckan och mot kvällen ska jag på bio med Emmsan :)
 
Veckan som kommer ska jag jobba med kära reservsambo och det är så kul, veckan därefter är det rekrytering i Göteborg och därefter Stockholm :) Veckorna är intensiva och går undan, man jobbar mycket men det är kul. Har lagt upp ett schema när det gäller min träning, som tur är så är det gym på hotellet och det underlättar. 
 
Nu ska jag fortsätta och koppla av en stund innan jag kör igång här hemma :)
 
Hade ingen bild till detta inlägg så jag hitta några gamla bilder med lite olika hårfärger ahhahah. Syrran blir galen när jag får för mig att byta hårfärg, för då vill jag alltid göra något helt annat. Som tur är har jag hållt mig den senaste tiden och inte fått någon galen ide :D
 
Och idag har jag ombre :)
 
Vilken hårfärg är snyggast?????
 
 
 
 
 
 
 
1 Jenny:

skriven

Ombre, snyggt

Svar: Tack :)
Anna

2 Marianna:

skriven

En skönhet klär i allt. Men jag gillar dig lite intensiv ;)

Svar: Hahahaha detsamma 😂
Anna

Kommentera här:

Bloggparaden