Sista dagen...

Hejsan söta ni...
Då har vi bara knappt en dag kvar och sen är det hem till Sverige som gäller. Får passa på att sola lite innan vi åker imorgon. Oh vad tiden har gått fort och så mycket vi gjort. Har varit en underbar resa med många minnen och upplevelser.

Måste dock säga att det här med ekonomiska krisen i Grekland kände vi inte av det minsta. Folket är trevliga och glada. Kommer dock vara skönt att komma tillbaka till Sverige nu när man har samlat nya krafter inför hösten och vintern.

Till en helt annan sak, idag var jag och mannen inne i en butik som ägs av vårt hotell, denna butik är lite större och säljer allt från barn/vuxen kläder till mat och smycken. Öppettiderna är från 8.00- 23.00 varje dag. Vi började prata med tjejen i kassan och jag blev lute nyfiken och frågade henne om hon inte var rädd att stänga en butik helt ensam vid 23 tiden och hon sa att hon var van vid det. Nyfiken som jag är började jag fråga om de har något fackförbund i Grekland och hon blev rent förvånad. Hennes månadslön är ca 500 euro och hon jobbar heltid. Helt sjukt, hon sa att om inte hennes man hade haft jobb skulle de aldrig klara sig för hyran går på 400 euro. Sen är ju Grekland faktiskt inte så billig som man tror, maten kostar lika mycket som i Sverige och vill man ha märkeskläder eller Zara och H&M så är det samma priser som i Sverige. Sen finns det marknader fast där är inte priserna så låga heller. Jaja min slutsats är att vi borde vara glada för att vi har det så bra i Sverige.

Nu är jag helt slut och kommer somna som en björn, klockan är ju en timmer framåt.

God Natt så hörs vi i Sverige. Oh fy kom och tänka på att vi ska mellanlanda i Göteborg, kommer dricka lite vin innan flygresan :)
Bloggparaden